8. Sınıf (LGS) Mayıs Ayı Ders Çalışma Programı (2023-2024)

Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler

Sevgili lise adayı öğrencim artık LGS için son düzlüktesin. Geriya kalan 1 aylık sürede bol bol deneme sınavı olup eksikliklerini tespit etmeli ve bu eksikliklerini gidermelisin. Son ay tam anlamıyla bir eksik giderme ayı, bu yüzden denemelerden sonra analiz yapmayı ihmal etme.

Sana hazırladığımız Mayıs ayı programında bol deneme çözümü ve deneme analizinden sonra yapacağın tekrar ve telafilere odaklandık. Sen de programda yer alan çalışmaları gerçekleştirerek son ayını verimli şekilde geçirebilirsin.

04.04.2022 1014

8. Sınıf LGS MAYIS AYI DERS ÇALIŞMA PROGRAMI

Programı Uygulardaken Bunlara Dikkat Et!!!

Sana hazırlamış olduğumuz bu program MAYIS ayını kapsamaktadır. Programda her çalışmanın karşısında 4 kutucuk yer almaktadır. Bu kutucuklar 4 haftayı temsil ediyor. Her hafta her gün için belirlenen çalışmaları gerçekleştirdiysen yanındaki kutucuğa “+”; gerçekleştiremediysen “-” işareti koyarak performansını takip edebilirsin.

Günlük Soru Takibi kısmını her hafta hangi gün toplam kaç soru çözdüğünü yazarak doldurmalısın. Haftalık Performans Değerlendirme kısmında da her hafta göstermiş olduğun performansı en düşük 10; en yüksek 100 puan olacak şekilde doldurabilirsin.

Programa ek olarak her hafta çözmüş olduğun soruların doğru-yanlışlarını yazabileceğin "Soru Takip Çizelgesini" de seninle paylaşıyoruz. Soru takip çizelgesinde yanlışlarının fazla olduğu derslerde konu tekrarı yapmaya ve eksikliklerini gidermeye özen göstermelisin.

Programda yer alan konu çalış kısımlarında 25 dk ders + 5 dk mola + 25 dk ders + dk mola şeklinde çalışmak senin için daha verimli olacaktır. Özellikle Matematik dersinde soru çözüm videoları üzerinden tekrar yapmaya odaklanmak senin için faydalı olacaktır.

Hedef olarak Mayıs ayında genel deneme sınavları ve branş denemeleri çözerek çalışmana devam edebilirsin. İstersen soru takip çizelgesinde kendi hedefini kendin de belirleyebilirsin.

8. Sınıf (LGS) MAYIS Ayı ÖRNEK Ders Çalışma Programını İndirmek için TIKLAYINIZ.

İçerik;

• Program Uygulama Kılavuzu