5, 6, 7 ve 8. Sınıflar için 2. Dönem 1. Yazılılara Yönelik

5, 6, 7 ve 8. Sınıflar için 2. Dönem 1. Yazılılara Yönelik "Yazılı Kampı" Çalışma Programı

Merhaba Sevgili Gençler 2. Dönem 1. Yazılılara yönelik sizler için "Yazılı Kampı" çalışma programı hazırladık. Yazılı performansınız artırmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırladığımız bu programı uygularken dikkat etmeniz gereken bir kaç noktayı birlikte ineceleyelim.

15.03.2023 1156

  • Program şimdiye kadar tarihi belli olmuş derslerinize göre hazırlanmıştır. Herhangi bir dersin yazılı tarihinde değişiklik olması durumunda veya tarihi belli olmamış seçmeli derslerinizin tarihi belli olduğunda programda kendiniz güncelleme yapabilirsiniz.
  • Programın ilk haftasında yazılılara çalışmaya başlamadan önce ilk olarak her ders için çalışmanız gereken konuları/üniteleri belirleyin (hedef). Yazılılara dahil olan konuları belirledikten sonra çalışmanız yükünüzü azaltacaktır.
  • Her bir ders için mutlaka programda gösterildiği gibi düzenli tekrarlar yapacak şekilde çalışmanızı yapın. Unutmayın bir derse yazılıdan önceki gün saatlerce çalışmak yerine her gün tekrar ederek çalışmak daha başarılı olmanızı sağlayacaktır.
  • Her ders için yazılılardan önce mutlaka örnek sınav soruları çözmeye çalışın.
  • Son olarak kendine "Ya yapamazsam", "Kesin düşük alacağım", "Çalışsam da yapamayacağım" şeklinde düşüncelerle haksızlık etmeyi bırak. Sen üzerine düşeni yaptığın sürece önemli olanın gösterdiğin çaba olduğunu unutma.

 

2. DÖNEM 1. YAZILILARA YÖNELİK "YAZILI KAMPI" PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.