Kaynaştırma Öğrencileri İçin Uyarlanmış Etkinlikler (UYET)

Kaynaştırma Öğrencileri İçin Uyarlanmış Etkinlikler (UYET)

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Kaynaştırma/Bütünleştirme yoluyla eğitim gören öğrencilerimiz için Matematik, Fen Bilimleri ve Hayat Bilgisi dersi uyarlanmış etkinlikler kitaplarından oluşan setler hazırlanmıştır. 

Bu kitapçıklara dosya olarak ulaşıp çıktı alabileceğiniz gibi öğrencilerimiz bilgisayar, tablet vb. dijital ortamlardan da interaktif bir şekilde kitaplardaki kazanımlara ait etkinlikleri gerçekleştirebilirler.

22.11.2021 1210

Özel gereksinimleri olan ve kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla öğrenim gören öğrencilerimiz zaman zaman okullarda akademik olarak desteğe ihtiyaç duyabilmektedir. Bu akademik desteğe evde de ulaşabilmeleri ve akademik eksikliklerini giderebilmek amacıyla MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından dijital ortamda uygulayabilecekleri Matematik, Fen Bilimleri ve Hayat Bilgisi derslerine yönelik interaktif etkinlikler oluşturulmuştur.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Kaynaştırma/Bütünleştirme yoluyla eğitim gören öğrencilerimiz için Matematik, Fen Bilimleri ve Hayat Bilgisi dersi uyarlanmış interaktif etkinliklere aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

UYET Matematik Etkinlikleri için TIKLAYINIZ.

UYET Fen Bilimleri Etkinlikleri için TIKLAYINIZ.

UYET Hayat Bilgisi Etkinlikleri için TIKLAYINIZ.

Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/uyet/