İstanbul Veli Akademileri - Eğitim Planlama Takvimi

Kıymetli Veliler,

İstanbul Veli Akademileri, okul-veli arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleri hakkında velileri bilgilendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluğunun bilincinde olarak bireyler yetiştirilmelerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Bu kapsamda da okulumuzda siz değerli velilerimize yönelik çeşitli konularda eğitimler düzenlenmesi planlanmaktadır. Eğitimlere katılımlar veli başvuru formları aracılığıyla olacak ve başvuran velilerden 6 eğitim 5 tanesine katılım gösterenler "Katılım Belgesi" almaya hak kazanacaklardır. Başvuru formları sizlere öğrenciler aracılığıyla gönderilecektir. Eğitim planlaması aşağıdaki gibi olup velilerimizin başvurmaları ve eğitimler katılmaları oldukça önemlidir.

05.10.2022 3128

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ EĞİTİM LİSTESİ

1.Zorbalık / 07.11.2022 / Eğitimci:Nazlı Can KAPLAN (Okul Psikolojik Danışmanı)

2.Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme / 12.12.2023 / Eğitimci:Muzaffer BAYRAM (Okul Psikolojik Danışmanı)

3.Okul Başarısında Ailenin Rolü / 09.01.2023 / Eğitimci: Muzaffer BAYRAM (Okul Psikolojik Danışmanı)

4.Teknolojinin Bilinçli Kullanımı / 21.02.2023 / Eğitimci: Henüz Belirlenmedi

5.Uyum ve Davranış Sorunları / 13.03.2023 / Eğitimci: Nazlıcan KAPLAN (Okul Psikolojik Danışmanı)

6.Mahremiyet, İhmal ve İstismar / 14.04.2023 / Eğitimci: Muzaffer BAYRAM (Okul Psikolojik Danışmanı)

Eğitim Planlamasını İndirmek için TIKLAYINIZ.