Merhaba! Ortaokula Hoş Geldin

Sevgili 5. Sınıf Öğrencilerimiz,

Hepiniz yeni okulunuza hoş geldiniz. İlkokuldan sonra ortaokulda geçişte sizleri bir takım yeniliklerle karşılaşacaksınız. Yeni dersler görecek ve yeni öğretmenlerle tanışacaksınız. Bu süreçte okula uyumunuzun daha kolay olması için bilmeniz gereken bir kaç önemli bilgi var. Ortaokulda sizleri nelerin beklediğine ve sağlıklı bir şekilde uyum sağlamak için hangi okul kurallarına uymamız gerektiğine yönelik bu bilgileri aşağıdaki videoları inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Ortaokul süresince Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi (PDR) olarak her zaman senin yanında olmaya çalışacağız. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık servisini daha yakından tanımak ve hangi durumlarda Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisinden destek isteyebileceğini öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsin.

14.09.2021 857

Ortaokula Hoşgeldin broşürünü indirmek için TIKLAYINIZ.

Ortaokula Hoş Geldin

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisini Tanıyorum