Deprem Psikososyal Destek Eğitimi - Öğretmen Semineri

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisimiz tarafından 6 Şubat Depremi sonrasında okula dönüş sürecinde öğrencilerin psikolojik sağlamlık kazanabilmelerine destek sunmak amacıyla tüm öğretmenlerimize psikolojik sağlamlık konulu seminer verilmiştir. Seminer de ayrıca psikososyal destek eğitim programı kapsamında bilgilendirme yapılmış, programın uygulanış takvimi öğretmenlerle paylaşılmıştır.

Deprem Psikososyal Destek Eğitimi Ortaokul Sınıf Rehber Öğretmeni Uygulama Rehberi

Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere uygulanacak psikoeğitim programına ilişkin tüm dokümanlar sayfanın aşağısında yer almaktadır. Bağlantılara tıklayarak içeriklere ulaşabilirsiniz.

Not:Psikoeğitim programı uygulanırken kitapçıkla birlikte psikoeğitim programı slaytları mutlaka kullanılmaı ve oturum sonlarında değerlendirme formları doldurulmalıdır.

22.02.2023 262

DEPREM PSİKOSOSYAL DESTEK EĞİTİMİ ORTAOKUL SINIF REHBER ÖĞRETMENİ UYGULAMA REHBERİ

Deprem Psikoeğitim Programı Kitapçığı için TIKLAYINIZ.

Deprem Psikoeğitim Programı Slaytı için TIKLAYINIZ.

Psikoeğitim Programı Değerlendirme Formu için TIKLAYINIZ.

• Deprem Psikoeğitim Programı 1. Oturumu indirmek için TIKLAYINIZ.

• Deprem Psikoeğitim Programı 2. Oturumu indirmek için TIKLAYINIZ.

• Deprem Psikoeğitim Programı 3. Oturumu indirmek için TIKLAYINIZ.

Psikoeğitim Programı Uygulama Planı için TIKLAYINIZ.

Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/www/psikososyaldestekegitimprogramlari/icerik/1759