6. ve 7. Sınıf Yarıyıl Tatili Ders Çalışma Programı

6. ve 7. Sınıf öğrencilerimizin yarıyıl tatilini etkili ve verimli geçirebilmeleri, öğrendikleri bilgileri unutmamaları için tekrar çalışmalarından oluşan tatil programları hazırladık. Günlük görevler, değerlendirme köşeleri, serbest zaman etkinlikleri vb. içeriklerden oluşan bu programa sayfanın aşağısından ulaşabilirsiniz.

Not: Dileyen öğrencilerimiz programın çıktısını Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisinden alabilirler.

17.01.2024 632

Sevgili Öğrencim,

Yorucu geçen bir dönemi geride bırakırken iki haftalık bir yarıyıl tatiline giriyoruz. Öncelikle birinci dönem göstermiş olduğun gayret ve performans için seni tebrik ediyorum. Bu dönem boyunca zaman zaman güldün, eğlendin; zaman zaman sınavlara çalışma stresini yaşadın. Sınavlarının sonuçları bazen istediğin gibi olurken bazen de beklentinin altında notlar almış olabilirsin. Ama sınav sonuçların ne olursa olsun şunu söyleyebilirim ki iyi bir tatili ve dinlenmeyi hak ettin. Tatilini keyifli bir şekilde geçirmeye bak ancak ikinci döneme daha iyi bir şekilde hazırlanmak için birinci dönem işlediğin konuları da tekrar etmeyi ihmal etme lütfen. Yarıyıl tatilinde birinci dönem işlediğin konuları güzel bir şekilde tekrar etmen ve ikinci döneme daha iyi bir şekilde hazırlanman için sana bir program hazırladık. Hadi gel programın içeriğini birlikte inceleyelim...

Senin için hazırladığımız bu programın içeriğinde;

• Her dersin üniteli bir şekilde yer aldığı "Haftalık Çalışma Programı"
  • Dersleri tekrar etmeni kolaylaştıracak "Youtube Ders Çalışma Kanal Önerileri"
  • Sıkılmadan çalışmanı sağlayacak "Verimli Ders Çalışma Taktikleri" yer almaktadır.

6. Sınıf Ara Tatil Çalışma Programı için TIKLAYINIZ.

7. Sınıf Ara Tatil Çalışma Programı için TIKLAYINIZ.