8. Sınıf (LGS) Aralık Ayı Ders Çalışma Programı (2023-2024)

Sevgili lise adayı öğrencim bu sene diğer senelerden farklı olarak LGS hazırlık sürecindesin. Öncelikle bu süreçte yalnız olmadığını bilmeni istiyoruz. PDR Servisi olarak LGS hazırlık sürecinin her aşamasında senin yanında olmaya çalışacağız. LGS'ye daha verimli çalışabilmen, zamanını daha planlı kullanabilmen amacıyla her ay seninle birlikte yol alacağız. Her ay düzenli olarak hazırlayacağımız ve paylaşacağımız programlar senin LGS sürecini daha düzenli geçirmene yardımcı olacak. Ayrıca senin için hazırlamış olduğumuz "TASLAK" programı örnek alarak kendine uygun bireysel çalışma programını hem kendin hazırlayabilirsin hem de Psikolojik Danışmanından da yardım isteyebilirsin.

03.11.2022 9084

8. Sınıf LGS ARALIK AYI DERS ÇALIŞMA PROGRAMI

Programı Uygulardaken Bunlara Dikkat Et!!!

• Sana hazırlamış olduğumuz bu program ARALIK ayını kapsamaktadır. Programda her çalışmanın karşısında 4 kutucuk yer almaktadır. Bu kutucuklar 4 haftayı temsil ediyor. Her hafta her gün için belirlenen çalışmaları gerçekleştirdiysen yanındaki kutucuğa “+”; gerçekleştiremediysen “-” işareti koyarak performansını takip edebilirsin.
  • Günlük Soru Takibi kısmını her hafta hangi gün toplam kaç soru çözdüğünü yazarak doldurmalısın.Haftalık Performans Değerlendirme kısmında da her hafta göstermiş olduğun performansı en düşük 10; en yüksek 100 puan olacak şekilde doldurabilirsin.
  • Programa ek olarak her hafta çözmüş olduğun soruların doğru-yanlışlarını yazabileceğin "Soru Takip Çizelgesini" de seninle paylaşıyoruz. Soru takip çizelgesinde yanlışlarının fazla olduğu derslerde konu tekrarı yapmaya ve eksikliklerini gidermeye özen göstermelisin.
  • Programda yer alan konu çalış kısmlarında 25 dk ders + 5 dk mola + 25 dk ders + dk mola şeklinde çalışmak senin için daha verimli olacaktır. O nedenle her "Konu Çalış" dediğimiz kısımlarda mola hariç 60 dk. konu çalışmalısın.
  • Günlük hedef olarak 75-100 soru çözerek ARALIK ayına başlayabilirsin. İstersen soru takip çizelgesinde kendi hedefini kendin de belirleyebilirsin.Sadece eve döndükten sonra değil; okulda ya da dershanede çözdüğün soruları da soru takip çizelgesine yazabilirsin.

8. Sınıf (LGS) ARALIK Ayı ÖRNEK Ders Çalışma Programını İndirmek için TIKLAYINIZ.

8. Sınıf (LGS) ARALIK Ayı TASLAK Ders Çalışma Programını İndirmek için TIKLAYINIZ.

Bu Ders Çalışma Programı ARALIK ayını kapsamakta olup OCAK 2024 tarihinden itibaren güncellenerek sizlerle paylaşılacaktır.

İçerik;

• Program Uygulama Kılavuzu